Post by deskannrichmezi on Feb 24, 2022 11:43:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Friends Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Friends Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање више кључева ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Friends Saga 2022 version ▞▞▞
Добро. Не свиђа ми се како само одређени људи добијају рекламу за додатне животе и награде. Имао сам их, а сада их немам. Мислим да би их свако требао добити. Волим да се играм, али мрзим да имам само 5 живота. И без рекламе Ја сам на нивоу 900
Ова игра је стално покварена. Увек постоје велики проблеми са слањем живота од стране пријатеља. Није да је то важно јер је нових нивоа врло мало.
Деинсталирао сам игру јер је потребно предуго да се покрене и затвори. Када се игра отвори, играч мора да кликне на неколико дугмади да би изабрао различите опције и да ли да гледа рекламу или не. То је фрустрирајуће јер се губи много времена на почетку и између утакмица. Чак и да бисмо затворили игру, морамо да притиснемо наш тастер 3-4 пута да бисмо изашли.
Candy Crush Friends Saga કેઝ્યુઅલ jhq
Забавно.
Свиђа ми се што могу да бирам између пријатеља. Али, постајем фрустриран играњем, што је супротно од онога зашто играм. То је зато што појачивачима, као што је чекић, треба вечно да се набаве. Затим, када добијем појачивач који је темпиран, немам довољно живота да их користим. Враћам се на Цанди Црусх Сода...
Чим ми понестане златних полуга, обрисати ћу игру. Наводно сам зарадио више злата, али би ме коштало стварног новца да му приступим. Разумем огласе и чак разумем да плаћате ако желите нешто посебно, али ово је на неки начин изнуда. (Иако не мења живот). Дакле, ако треба да искористим злато које ми је преостало, то ћу, али онда ће бити деинсталирано. Разочаравајући избор програмера да вас приморају да купите злато које сте већ зарадили.
Поново и поново преузимање поруке долазило је током играња након сваке игре
👌
То је игра која воли забаву и коју завршим не могу се баш заситити. Забавно је, изазовно и једноставно је свестрано добар провод.
Супер игрица 😘❤💖
Зашто не учитава следећи ниво. Задржава пуферовање. Морам да изађем из игре и почнем испочетка. О спремности за деинсталирање.
Због чињенице да сам завршио нивое веома брзо и морао сам да чекам неколико недеља изнова и изнова да се нови нивои коначно појаве. Када су то урадили, брзо сам их поново завршио и морао сам поново да чекам неколико недеља, то се догодило 4 пута до сада. Игра се квари и замрзава и није тако узбудљива као раније и није ми обезбедила свакодневне награде. Надајмо се да ће све бити боље. Ако не, престаћу да играм.Лепа игра, мрзим касицу прасицу која је пуна и може се испразнити само када је платиш, анимација плеса је иритантна ако мораш бар да даш опцију за прескакање. А КАДА ће бити још нивоа? Ажурирао сам апликацију непрекидно већ око 3 месеца и није било нових нивоа, још само 400!?!?!
Питам се зашто Цанди црусх фриендс не ради када је заправо Довнлоад Ми Цанди црусх ствари које бих играо на сваком нивоу. Ја то уопште не разумем. Молимо поправите слаткише Пријатељи молим вас и хвала вам. Хаве А Вондерфул Нигхт!!
Све у вези ове игре је срање. Појачања уопште не помажу. Не можете одабрати карактер који желите. Немојте зарадити никакве додатне потезе. Не зарадите ништа у овој игри збогом
засто подмецете рекламе са вуцицем,на ста толици,ово је игрица за опустање,зар морам и овде да га гледам?
Веома лепа
Farm City: Farming & City Building Santai krqa
ниво 1000 почиње да има проблема са увек учитавањем...
Није изгубио...
У почетку је одлично, а онда је све дизајнирано да троши новац. Савети су одлични, а онда никако. Разумем да је развој игре коштао, али цене су заиста превисоке.
Прилично забавно, али веома фрустрирајуће када поквари и екран се замрзне. Такође добијате осећај да се нивои понављају.
Сваки дан има нови изазов!! Играјте без плаћања или уложите новац да бисте помогли на вашем путу. Хајде!!💞Забавите се!!
Игра се успорено, није у стању да игра
Candy Crush Friends Saga פנאי ojzw
Морате стално да плаћате да бисте добили било шта.
Вхиии После сваког нивоа скаче назад на мој почетни екран што значи да морам да почнем изнова сваки проклети пут шта се дешава.. стварно фрустрирајуће!!
Превише додатака. Само желим да играм игру без ометања.
Једини недостатак је значајно заостајање. Осим тога, то је добра игра.
Од последњег ажурирања; нивои се закључавају и у зависности од тога ког "пријатеља" изаберем....ниво неће играти...не могу слати бомбоне...👎👎
ради шта жели, правите потребне ставке и он то поништава.
још увек нисам сигуран шта све ради. Данас је 19. октобар 2021. и неће радити.... ће се уклонити. тужно јер ми се допало
Најгоре. Готово све време се зауставља и замрзава.
Уживајте у игрању. Графика је слатка. Будите љубазни да освојите златне полуге. Неки нивои имају грешке.
Само добра забава😃, није досадна као слатка слаткиша, али је добра!!!!!! Много вам се свиђа ова игра😃😂💯 Постаје боља, свиђа ми се!!!!!! Свиђа ми се нова споредна игра 😃😃😃😃😃😆 Обожавам ову ИГРУ!!!!!!!! Само настави да будеш све бољи и бољи 🤩 И даље постајеш БОЉИ 🤗😁 Само волим ову игру!!!! Боље &Боље!!!!!!!!!!!! Волим ову игру, чак и ако изгубим, побеђујем🤣 - Волим ову ИГРУ 1😃ОДЛИЧНО 👍👍👍👍👍👍👍.
Ако би једноставно решили проблеме са игром уместо да за то окриве ВАШ уређај не би била лоша игра. Али скоро сваки бонус изазов постоји проблем
Превише споро да би се прешло на следећи ниво. Морате сачекати и додирнути екран док игра не прође кроз много корака.
Ова игра је срање. Нема довољно корисних алата за освајање нивоа.
Много боља игра него пре неколико година. Задовољство је играти сада. Предомислила. Постаје смешно тешко чак и након што потрошите новац на то.
Сјајно, без кредитне или дебитне картице не можете да отворите кусур који се отвара по бодовима. Дивно гаме Ово је веома опуштајући, али изазован драгуљ, обожавам га.
Занимљива игра, али превисоке цене објеката не вреде
Сама игра је у реду. Ликови су ти који су досадни. Не можете започети ниво без глупих ствари које плешу по екрану. И не можете завршити ниво без смешнијег плеса. ЗАУСТАВИТЕ ГЛУПЕ ПЛЕСОВЕ. Дошао сам због ИГРЕ, а не због идиота.
Стварно бих волео да се сви ликови учитају .. момак са анђелима са жвакаћом жваком неће се сада учитати ,,,не знам зашто је то било раније?
Пут до многих такозваних поклона!!!!!! Мора више да личи на оригиналну бомбоњеру коју играм од првог дана када је изашла. Хвала
Права забава. Нема реклама. Огласи само по нашем избору. После 3 или 4 покушаја сигурно побеђујемо. Одлична игра. Дивно искуство
Зашто вам не дозвољава да правите потезе, али понекад уклања један од ваших окрета.
понекад се чини да ће заувек прећи одређене нивое. волим игру и са новим стварима сваки пут када је играм. изазов је такође добар.
Одлична..забавна и интересантна!
Игра ме избацује сваки ниво или два чак и када сам ван мреже. Понекад имам среће да играм 3 нивоа истовремено. Цанди Црусх Сага не ради ово. Не препоручујем ову игру.***Викер Мекдоналд, то ЈЕСТЕ алгоритми које користе ти људи са високим звездама. Баш као у Цанди Црусх Саги са њиховим високим резултатима. Не купујем ствари из ових бесплатних игрица, па се ПУНО мучим!! Само одбијам да радим оно што програмери желе. Одлично, ако сви имате вишка новца. Ја не. срећан Божић
Апсолутно волим ову игру. У последње време имам проблема са смрзавањем сваки пут када завршим ниво. Никада раније нисам имао овај проблем. Молим вас помозите.. Имам пуно стрпљења, али могу само тако дуго да се носим са тим.
Candy Crush Friends Saga Santai wgc
Апсолутно волим ову игру и играо сам је свакодневно скоро 3 године, а да нисам пропустио ниједан дан. Изазивао сам себе да видим колико далеко могу да стигнем. Данас сам приметио да се моје дневно трчање ресетује. Зашто? Волео бих да ми се врати. Нисам каснио и нисам пропустио ниједан дан. Да ли га је ажурирање софтвера избрисало...